Drag Racing

Drag Racing

Intense straatraces met 2D-game voor Android

Drag Racing is een gratis spel voor Android waarin je spannende straatraces houdt. In tegenstelling tot flitsende 3D-games is Drag Racing heel simpel: twee wagens, twee rechte banen, één winnaar. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verslavende gameplay
  • Meer dan 50 racewagens
  • Leuke 2D-graphics
  • Online racen
  • Upgrades met 'respect points'

TEGEN

  • Weinig variatie

Excellent
9

Drag Racing is een gratis spel voor Android waarin je spannende straatraces houdt. In tegenstelling tot flitsende 3D-games is Drag Racing heel simpel: twee wagens, twee rechte banen, één winnaar.

Aan het begin van een race zie je de twee wagens linksboven voor de streep staan. Wanneer de spaarzaam geklede dame een zwart-witte vlag wappert, dien je uit de startblokken te schieten. Je doet dit met behulp van de gaspedaal in het dashboard van de auto, onderin het scherm. In Drag Racing rij je in één rechte lijn en een stuur is dus ook niet nodig. De enige manier om sneller te zijn dan de tegenstander is om beter te schakelen tussen de versnellingen, met de plus- en minhendels op het dashboard.

De graphics van Drag Racing zijn lekker elementair, alsof het om een arcade-game in de speelhal gaat. Verder zorgen de verschillende speelmodi voor de nodige afwisseling. Zo race je ook online en sluit je zelfs weddenschappen af op je wedstrijden. Het gaat hierbij niet om geld maar om 'respect points', punten die je vervolgens in de Drag Racing-store gebruikt om jouw wagen te verbeteren. Ondanks deze verslavende elementen is het spel toch wel erg monotoon.

Drag Racing zorgt met korte, spannende races voor een goede dosis adrenaline. Prefereer je de intensiteit van oldschool arcadegames boven de grafische krachtpatserij van moderne 3D-spellen, dan is Drag Racing wat voor jou.